Winkelpower.be Goedkope online winkels in BelgiŽ

Verzekeraars in Belgie

Online verzekeringen afsluiten bij Belgische assurantiemaatschappijen

Offertes opvragen van goedkope en voordelige bijstandsverzekeringen via internet

Verzekeraars België Belgische Verzekeringen OnlineIedereen heeft wel eens met een ongelukje of tegenslag te maken. Een kleine diefstal, een inbraak of ongelukje tijdens de skivantie. Daarom is een verzekering altijd handig. Een persoonlijke verzekering voor uzelf, of uw bezit zoals uw huis verzekeren tegen brand is geen overbodige luxe. Er zijn veel online verzekeraars die de goedkoopste verzekeringen online aanbieden. Vraag vrijblijvend offertes aan over hospitalisatieverzekeringen, reisverzerkingen, autoverzekeringen of andere verzekeringen die un nodig heeft en laat u goed informeren over wat de beste verzekering voor uw persoonlijke situatie is.

U bevindt zich hier: Winkelpower.be > Verzekeringen winkels

 

Online verzekeraars in België

 

Alle productcategorieën

 
 

Reisverzekeringen

Zorg voor de juiste reisbijstand voor tijdens uw vakantietrips. Of het nu gaat om pechverhelping, medische bijstand of annulatie, met de juiste bijstandsverzekering gaat u met een goed gevoel op reis.

Een vakantie is een plezierige aangelegenheid en u wilt dat alles netjes verloopt. Soms gebeuren er echter dingen die u niet kunt voorzien. Een diefstal, pechgeval of ongeluk tijdens uw vakantie of voor uw vakantie, waardoor u niet op reis kunt. Voor dit soort gevallen bestaan verschillende reisbijstandsverzekeringen om dit soort risico's af te dekken

Heeft u uw verzekeringen goed geregeld, kijk dan hier voor de laatste goedkope lastminutes aanbiedingen naar leuke vakantiebestemmingen.

 

Autoverzekeringen

Met steeds meer auto's op de Belgische wegen, is de kans op een ongelukje ook toegenomen. Een goede autoverzekering is daarom onmisbaar. Bekijk en vergelijk online de beste en voordeligste autoverzekeringen.

 

Tandverzekeringen

Heel veel mensen in België krijgen op enig moment te maken met tandproblemen. Of het nu om een gaatje, een beugel of operatieve ingreep gaat. Met de juiste tandverzekering bent u er van verzekerd dat u niet voor onverwachtse kosten komt te staan die ongedekt blijven.

 
 

Woning bijstand

Voor bijstand aan de woning die u noodhulp garandeert wanneer u die het meest dringend nodig hebt bij schade aaan uw elektra, verwarmingsketel of een panne aan uw riolering

 

Zelfstandigen

Voor zelfstandigen zijn sommige risico's nog groter, omdat u er helemaal alleen voorstaat. Verzeker u daarom voor een gewaarborgd inkomen, mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Een goed vangnet is als zelfstandige uitermate belangrijk, ook wanneer u beroepsmatig wellicht meer risico loopt gezien uw specifieke werkzaamheden.

 

Werkgevers

Wanneer u een eigen bedrijf hebt met werknemers, loopt u ook extra risico mocht er met hen iets gebeuren.

Om de continuiteit van uw bedrijf niet in gevaar te laten komen, kunt u zich verzekeren tegen belangrijke risico's zoals arbeidsongeschiktheid van uw werknemers. Dit kan ook collectief door middel van een groepsverzekering.

 

Franse verzekeraars

 
 

Reisbijstand

De reisbijstand, eventueel in combinatie met een annuleringsverzekering is een van de meest verkochte bijstanden aan particulieren. Met een doorlopende reisverzekering gaat u met een gerust hart op vakantie of zakenreis.

 
Belgische webwinkels aanmelden Alle product categorieën